8 iulie 2022

EUROPAfest 29, o poveste de succes

EUROPAfest, singurul festival din Europa ce reunește patru genuri muzicale – jazz, blues, pop și clasic, se apropie de finalul ediției cu numărul 29. Gala EUROPAfest va avea loc sâmbătă, 9 iulie 2022, la Sala Auditorium – MNAR, începând cu ora 20:00. Cele mai bune trupe „crème de la crème” din festivalul de jazz vor oferi un regal muzical.



Vor evolua:
Dons Trio (Danemarca)
East Side Jazz Initiative (Indonezia)
TangOstinato (Italia)
Hard Swing Mango (Franța)

O vorbă cântată la saxofon, un gând șoptit la chitară, o amintire transpusă la pian, sunete de contrabas sau percuție au spus povestea EUROPAfest. Timp de nouă zile, festivalul a adus muzică bună în București, scenele sale găzduind artiști din toate colțurile lumii. Ritmuri variate din 23 de țări, concerte pline de energie și originalitate, care au captivat audiența, prieteniile legate între participanți, poveștile depănate în timpul concertelor și jam session-uri neașteptate au definit ediția cu nr. 29 a festivalului.

De 17 ani EUROPAfest se desfășoara sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei și al Alteței Sale Regale Principele Radu, iar din 2015 are titulatura „Europe’s Finest Festivals”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook