14 iunie 2021

Don’t Be Afraid

Duo-ul norvegian, Nico & Vinz, inspiră oamenii din întreaga lume prin mesaje pozitive, despre a fi bun și a construi legături bazate pe iubire pură, pasiune și lansează single-ul „Don’t Be Afraid”.După multe premii și turnee și un spectacol live în Casa Albă, duo-ul de rap norvegian Nico & Vinz se întoarce acum pe scena mondială cu tone de muzică, care așteaptă doar să cucereasca inimile ascultatorilor. După ce pandemia a început în 2020, totul s-a schimbat pentru cei doi artiști. Ei fac muzică împreună de 12 ani și s-au întrebat dacă ar trebui să meargă pe căi separate. Răspunsul a fost nu: au mai multe de spus, mai mulți oameni de încurajat, mai multe zâmbete de adus pe fețele oamenilor.

„Don’t Be Afraid” este un cântec despre cum să faci față presiunii din viața ta de zi cu zi și să trăiești la înălțimea tuturor așteptărilor din împrejurimile tale. Mamele lor și-au exprimat în mai multe rânduri îngrijorarea față de ei. În calitate de artiști, există întotdeauna o mulțime de priviri, multe opinii și poate fi greu pentru o mamă să-și vadă fiul în mijlocul tuturor situațiilor.

Nicolay „Nico” Sereba și Vincent „Vinz” Deryform formează duo-ul norvegian Nico & Vinz (cunoscut anterior ca Envy). Au câștigat popularitate în Norvegia după ce au lansat hitul „One Song”, în 2011. Cariera lor nu a început înainte de 2013, când și-au schimbat numele din Envy în Nico & Vinz și au lansat mega-hitul „Am I Wrong”. Mai târziu, în același an, au lansat „In Your Arms”, care a câștigat, de asemenea, recunoaștere internațională.

În 2014, duo-ul a lansat albumul de debut numit „Black Star Elephant”, urmat de single-ul „When the Day Comes”. 2014 a fost un an fantastic pentru băieți, au primit premiul European Border Breakers Award la Eurosonic Festival, au fost invitați la Spellemann Awards (Norwegian Grammys), au finalizat un turneu scandinav și „Am I Wrong” a ajuns pe locul 4 în Billboard Hot 100. Duo-ul a fost prezent și pe piesa „Lift Me Up”, de pe albumul „Listen” al lui David Guetta, din 2014.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook