31 ianuarie 2017

Dispăruta

„Dispăruta” („Disparue”) are premiera la DIVA marți, 7 februarie 2017, de la ora 21:00. Este un mini-serial poliţist, în 8 părţi, regizat de Charlotte Brandström. Povestea explorează drama complexă şi urmărește lupta continuă și traumele prin care trece familia Morel, când fiica de 17 ani, Léa, nu se întoarce acasă după o noapte petrecută în oraș.



Totul începe la Lyon, de Ziua Mondială a Muzicii. Léa, care abia a împlinit 17 ani, şi verişoara ei, Chris, se pregătesc să iasă în oraş. Elevă cu un viitor promițător, Léa, împreună cu verișoara ei, Chris, participă la Festivalul Muzical de la Lyon, iar familia o așteaptă să revină acasă cu povești fabuloase de la acest eveniment fericit… dar Léa nu se întoarce până a doua zi dimineaţă. Ultima veste din partea ei este un mesaj telefonic: „Tata! Sunt eu, Léa… Tata, dacă mă auzi, te rog, răspunde!”

Tatăl ei – Julien – nu mai suportă să aştepte şi decide să o caute pe cont propriu, în timp ce soţia lui – Florence – încearcă să mențină o aparență de normalitate familie. Mama, Florence, încearcă înainte de toate să nu se lase dărâmată de situaţie, pentru a menţine aparenta normalitate în faţa fetiţei ei de 8 ani, Zoé. Fratele mai mare, Thomas, este măcinat de vinovăţie: îi promisese mamei că o va aduce acasă pe Léa în noaptea respectivă.

Această veritabilă intruziune în sânul clanului Morel e dublată de o anchetă a poliţiei, condusă de comandantul Molina, recent sosit la Lyon, şi de tânăra sa colegă, Camille Guérin. Cazul dezvăluie, pe rând, secretele tuturor, creionând în acelaşi timp portretul unei tinere contemporane, a cărui complexitate depăşeşte aparenţele.

Intriga este neașteptată, fiecare episod scoțînd la iveală noi secrete. Ancheta poliției, condusă de inspectorul Molina, creionează un portret extrem de complex al adolescentei. Bănuielile conduc spre Romain, care a fost, se pare, ultimul care a văzut-o pe Léa în seara de vineri. Léa lipsește, deja, de 36 de ore: a fugit, a fost răpită sau ucisă?

Din distribuţie fac parte: François-Xavier Demaison, Pierre-François Martin-Laval, Alix Poisson, Alice Pol, Laurent Bateau, Maxime Taffanel, Stella Trotonda, Zoé Marchal, Léo Legrand, Muriel Combeau şi alţii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook