13 martie 2012

Dispariţia

Din 15 martie 2012, în fiecare joi, de la ora 22:20, AXN difuzează în premieră şi în exclusivitate „Dispariţia” („Missing”), un serial plin de mister şi evenimente inexplicabile. AXN aduce serialul publicului din România în aceeaşi zi, dar înainte de premiera din Statele Unite ale Americii, datorită diferenţei de fus orar.E de aşteptat ca telespectatorii să fie încântaţi atât de protagonişti, cât şi de intriga serialului. Locaţiile extraordinare şi întorsăturile neaşteptate de situaţie vor ţine atenţia în priză, pentru a afla cât de departe este dispusă să meargă o mamă pentru a-şi proteja familia.

De la moartea tragică a soţului ei, Becca şi-a construit întreaga lume în jurul fiului ei, Michael. Când acesta primeşte o bursă de studii în Roma, Becca nu încearcă să-l ţină pe loc. Însă temerile ei devin realitate atunci când Michael dispare. Fostul agent CIA nu poate să stea acasă şi să nu facă nimic. Becca începe propriile ei investigaţii. Folosindu-se de abilităţile ei de fost agent secret, ea porneşte în căutarea fiului său. Pentru asta însă redeschide răni vechi şi înfruntă imposibilul. Toţi cei care se află în spatele dispariţiei lui Michael vor realiza în scurt timp că Becca nu este o mamă care să nu fie luată în serios.

Becca este interpretată de Ashley Judd, cunoscută publicului din filme precum „Obsesia”, „Evadata” sau „Crimă de înaltă trădare”. Paul Winstone, un fost agent CIA, este jucat de Sean Bean, un actor britanic cunoscut datorită rolurilor sale din „Stăpânul Inelelor” şi serialul HBO „Urzeala tronurilor”. Agentul Dax Miller, mâna dreaptă de la conducerea CIA din Europa de Vest, este interpretat de Cliff Curtis. Acesta a apărut în filme precum „Greu de ucis 4”, „Zi de instrucţie” şi „Regii deşertului”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook