20 octombrie 2016

Dialog poetic cu Aase Berg, Elisabeth Berchtold şi Johannes Göransson la ICR

Vineri, 21 octombrie 2016, ora 19:00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru nr. 38, București), are loc un dialog despre scena poetică din Suedia și America, avându-i invitați pe scriitorii Aase Berg, Elisabeth Berchtold și Johannes Göransson. Moderator: Răzvan Țupa. Acest dialog deschide seria de evenimente „Nights in White Satin – o formă capricioasă de poezie”, ediția a VII-a, care are loc în perioada 21-23 octombrie 2016. Coordonatori și inițiatori NWS: Iulia Militaru și Andra Rotaru.

banner-nights

Evenimentul de poezie și performance „Nights in White Satin – o formă capricioasă de poezie” a luat ființă în anul 2011, dintr-o nevoie de a pune față în față poeți consacrați și poeți tineri, dar totodată pentru a familiariza publicul cu astfel de modalități de a face poezie și, în același timp, pentru a crea un spațiu de desfășurare pentru zona poetică performativă, mai puțin cunoscută în România.

Evenimentul se derulează în limba engleză.

Evenimentul continuă sâmbătă, 22 octombrie 2016, ora 19:00, la Librăria Cărturești (Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București), cu primul performance poetic „Nights in White Satin – o formă capricioasă de poezie”, invitați: Elisabeth Berchtold, Aase Berg (Suedia), Johannes Göransson (SUA), Sebastian Big, Raluca Boboc, Anca Bucur, Iulia Militaru, Octavian Perpelea (România). Moderator: Răzvan Țupa.

Duminică, 23 octombrie 2016, ora 20:00, la Gallery (Str. Leonida nr. 9-11, București), are loc al doilea modul al acestei ediții, invitați: Elisabeth Berchtold, Aase Berg (Suedia), Johannes Göransson (SUA), Monica Manolachi, Felix Nicolau, Răzvan Pricop, Andra Rotaru. Moderator: Ciprian Măceșaru.

„Nights in White Satin – o formă capricioasă de poezie” beneficiază și de o documentare video, precum și de o expoziție fotografică, care sunt prezentate în revista online Writing ACT.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook