20 octombrie 2016

Dialog poetic cu Aase Berg, Elisabeth Berchtold şi Johannes Göransson la ICR

Vineri, 21 octombrie 2016, ora 19:00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru nr. 38, București), are loc un dialog despre scena poetică din Suedia și America, avându-i invitați pe scriitorii Aase Berg, Elisabeth Berchtold și Johannes Göransson. Moderator: Răzvan Țupa. Acest dialog deschide seria de evenimente „Nights in White Satin – o formă capricioasă de poezie”, ediția a VII-a, care are loc în perioada 21-23 octombrie 2016. Coordonatori și inițiatori NWS: Iulia Militaru și Andra Rotaru.

banner-nights

Evenimentul de poezie și performance „Nights in White Satin – o formă capricioasă de poezie” a luat ființă în anul 2011, dintr-o nevoie de a pune față în față poeți consacrați și poeți tineri, dar totodată pentru a familiariza publicul cu astfel de modalități de a face poezie și, în același timp, pentru a crea un spațiu de desfășurare pentru zona poetică performativă, mai puțin cunoscută în România.

Evenimentul se derulează în limba engleză.

Evenimentul continuă sâmbătă, 22 octombrie 2016, ora 19:00, la Librăria Cărturești (Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București), cu primul performance poetic „Nights in White Satin – o formă capricioasă de poezie”, invitați: Elisabeth Berchtold, Aase Berg (Suedia), Johannes Göransson (SUA), Sebastian Big, Raluca Boboc, Anca Bucur, Iulia Militaru, Octavian Perpelea (România). Moderator: Răzvan Țupa.

Duminică, 23 octombrie 2016, ora 20:00, la Gallery (Str. Leonida nr. 9-11, București), are loc al doilea modul al acestei ediții, invitați: Elisabeth Berchtold, Aase Berg (Suedia), Johannes Göransson (SUA), Monica Manolachi, Felix Nicolau, Răzvan Pricop, Andra Rotaru. Moderator: Ciprian Măceșaru.

„Nights in White Satin – o formă capricioasă de poezie” beneficiază și de o documentare video, precum și de o expoziție fotografică, care sunt prezentate în revista online Writing ACT.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook