7 aprilie 2008

Datare pe Citatepedia

De-a lungul timpului, mai mulţi dintre cei care au adăugat la Citatepedia (în special cei care adaugă creaţii personale) au notat şi data când a fost scris sau publicat respectivul text. Unii au făcut precizarea la observaţii, alţii imediat după text. În mod cert, este mai bine ca o astfel de precizare să fie făcută organizat, iar uneori chiar este o informaţie interesantă, aşa că am creat câmpuri specifice în formularele de adăugare.

Nu este obligatoriu ca datarea să fie făcută cu data completă. Se poate specifica numai luna şi anul sau chiar numai anul. Desigur, este posibil să nu se specifice nimic, datarea fiind opţională.

Datele precizate anterior le vom completa în timp în câmpurile specifice. Cei care doresc să completăm data pentru un text deja existent pe site, ne pot anunţa prin comanda „Semnalează o problemă/completare” (triunghiul cu semn de exclamare).

Datarea este interesantă îndeosebi pentru citatele vechi. Cine ştie, poate în timp vom alcătui o „istorie” a citatelor, în ordine cronologică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Datare pe Citatepedia"

  1. Andreea T. spune:

    O idee foarte buna si interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook