19 iulie 2013

Citatepedia a împlinit 8 ani

Iată că au trecut 8 ani de când apărea oficial un site mic, construit cu resurse zero, despre care habar n-aveam dacă o să aibă succes. Ştiam doar că vreau neapărat să îl fac, pentru că alternativele existente la acea dată erau foarte „subţiri”.

Am dorit din start să fie un proiect foarte deschis colaborărilor. Eu sunt programator şi web designer, asta ştiu să fac bine, cu pasiune. Am intuit însă că alţii ar dori să participe la conţinut, chiar mai mult şi mai bine decât mine. Şi iată că în 8 ani au fost peste 3600 de persoane care au adus o contribuţie mai mică sau mai mare, acumulându-se astfel peste 144.000 de înregistrări în limba română. Şi cum, între timp, Citatepedia a devenit un proiect internaţional, cumulează aproape 300.000 de înregistrări în 37 de limbi.

Aveţi de ce să fiţi mândri! Aţi făcut din Citatepedia unul dintre cele mai populare proiecte culturale româneşti din toate timpurile, cu până la 460.000 de vizitatori diferiţi/lună. Se poate şi mai mult, doar de voi depinde!

La mulţi ani, Citatepedia!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 6 voturi
Încarc...

One thought on "Citatepedia a împlinit 8 ani"

  1. Dan Costinaş spune:

    La foarte mulţi înainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook