1 septembrie 2010

Dansul dragostei 3D

Din 3 septembrie 2010, universul intens al street dance-ului new yorkez prinde viaţă şi se metamorfozează complet în mult aşteptata continuare a seriei de succes „Step Up”, de această dată 3D: „Dansul dragostei 3D”.



Luke (interpretat de Rick Malambri) este un orfan pentru care singurul lucru la fel de important ca street dance-ul este să nu fie evacuat din adăpostul în care locuieşte acum, un depozit dărăpănat care oferă refugiu dansatorilor din întreaga lume. Dance crew-ul format de această familie de conjunctură este House of Pirates (Casa piraţilor), un grup extrem de talentat şi unit, care şi-a propus să câştige supremaţia mondială.

Unindu-şi forţele cu Moose (Adam Sevani), un proaspăt „boboc” la NYU, şi Natalie (Sharni Vinson), o dansatoare irezistibilă, nouă trupă de dans se înscrie intr-o competiţie cu miză fabuloasă, care le va schimba viaţa tuturor pentru totdeauna.

Cu cei mai buni dansatori din lume, o coloană sonoră cu cele mai noi hituri – Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan, Estelle (feat. Kardinal Offishall) – şi o poveste de dragoste pasională fac senzaţie pe marile ecrane cu cele mai spectaculoase efecte 3D.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook