29 octombrie 2009

Cursa de la miezul nopţii

A apărut pe DVD excelenta comedie de acţiune „Cursa de la miezul nopţii” („Midnight Run”), care încă îşi păstrează farmecul după 20 de ani de la apariţie.


Jack Walsh (interpretat de Robert De Niro) este un fost poliţist dur, devenit vânător de recompense. Jonathan „The Duke” Mardukas (interpretat de Charles Grodin) este un contabil sensibil, care a obţinut prin fraudă 15 milioane de dolari de la Mafie, a donat toţi banii unor proiecte caritabile şi apoi a omis să îşi achite cauţiunea. Jack va primi 100 000 de dolari dacă îl aduce pe Duke de la New York la Los Angeles, în timp util. Şi în viaţă. S-ar zice că misiunea lui este pur şi simplu „Cursa de la miezul nopţii” („floare la ureche”, în argoul vânătorilor de recompense), dar întreaga poveste se transformă într-o veritabilă urmărire prin toată ţara. FBI-ul îl urmăreşte pe Duke ca să depună mărturie, Mafia îl caută ca să se răzbune, iar Walsh îl urmăreşte doar ca să îl facă să tacă! Dacă nu reuşeşte altcineva să termine treaba, s-ar putea ca aceşti doi parteneri puţin probabili să sfârşească prin a se ucide între ei în acest blockbuster hilar, de acţiune, semnat de regizorul şi producătorul Martin Brest (care a realizat şi „Beverly Hills Cop”).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook