5 septembrie 2016

Cum ne pregătim copiii pentru grădiniţă şi şcoală

Teatrul Țăndărică prezintă miercuri, 7 septembrie 2016, de la ora 18:00, la sediul din Lahovari, conferința „Cum ne pregătim copiii pentru grădiniță și școală”, susținută de psiholog Irina Petrea.

conferinta

Începutul de an școlar poate deveni o piatră de încercare pentru părinți, copii și bunici. Fie că începem un nou ciclu școlar, fie că nu, integrarea la grădiniță și școală sau reintegrarea după lunga vacanță de vară este o perioadă de acomodare, nu lipsită de dificultăți și surprize. Copiii au nevoie să fie ajutați pentru a face față acestor schimbări într-un mod adecvat pentru ei, iar părinții au nevoie să fie ajutați să îi ajute. Descoperim împreună cum putem să ne facem mai ușoară viața în familie în această perioadă și cum să transformăm întâlnirea cu grădinița și școala într-o experiență interesantă și plăcută pentru copiii noștri.

Conferința cu titlul „Cum ne pregătim copiii pentru grădiniță și școală” face parte din proiectul Conferințele IDEEA (Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă), proiect al Teatrului Țăndărică ce are ca scop abordarea diferitelor teme de larg interes privind copilul și lumea care îl înconjoară, din perspectiva unor profesioniști din diverse domenii.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Accesul se face pe baza unei rezervări, la telefon 021.3152377 sau la adresa de e-mail pr@teatrultandarica.ro

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook