2 septembrie 2011

Cu sânge rece

Lilly Rush, singura femeie detectiv din echipa de Omucideri din Philadelphia, lucrează la cazuri de crimă închise, care nu au fost niciodată rezolvate, în “Cu sânge rece” („Cold Case”), serialul poliţist difuzat în premieră la Diva Universal din 4 septembrie 2011, în fiecare duminică, de la 22:00, câte două episoade.



Serialul „Cu sânge rece”, creat de Jerry Bruckheimer Television în parteneriat cu CBS Productions şi Warner Bros. Television Production Inc., se laudă cu un subiect incitant şi o distribuţie foarte bună: Kathryn Morris (cunoscută din „Minority Report”), Danny Pino (cunoscut din „The Shield”), John Finn (cunoscut din „Catch Me If You Can”), Jeremy Ratchford (cunoscut din „Angel Eyes”) şi Thom Barry (cunoscut din „The Fast and the Furious” şi „The West Wing”).

Ambiţiosul şi ingeniosul detectiv Lilly Rush (interpretată de Kathryn Morris) redeschide cazuri de crimă nerezolvate, ce au avut loc cu ani sau chiar decenii în urmă. Anterior, Lilly Rush şi-a folosit instinctul de a înţelege minţile criminale pentru a rezolva cazuri de crimă curente. Acum, acest detectiv cu experienţă este intrigat de noi provocări cum ar fi: interogare martorilor unor crime ce au fost comise cu ani în urmă şi care le-a schimbat acestora destinul; folosirea unor metode de anchetare noi pentru a descoperi probe în cazurile rămase nerezolvate. În acelaşi timp, aceasta este pregătită pentru anumite consecinţe, şi anume: munca sa va redeschide răni vechi şi i-ar putea determina pe suspecţi să comită noi crime.

Când Lilly Rush dă peste o situaţie fără ieşire, aceasta caută sfaturi la respectabilul ei mentor, Locotenentul John Stillman (interpretat de John Finn), şi la Detectivul Will Jeffries (interpretat de Thom Barry), care are o vechime considerabilă, pentru a o ajuta pe aceasta cu informaţii din trecut. De asemenea, în echipă sunt şi Detectivul Nick Vera (interpretat de Jeremy Ratchford), un poliţist dur considerat persoana potrivită la care trebuie să mergi pentru a obţine o mărturisire, şi arogantul Detectiv Scott Valens (interpretat de Danny Pino). Lilly Rush îşi vede noua îndatorire ca un punct de cotitură în cariera sa şi aceasta îşi face o promisiune ca nicio victimă să nu fie uitată.

„Cu sânge rece” este produs de Jerry Bruckheimer („Without a Trace”, „Skin”, „Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl”, „CSI: Crime Scene Investigation”), Jonathan Littman („Without a Trace”, „Skin”, „CSI: Crime Scene Investigation”) şi creatoarea Meredith Stiehm („ER”, „The District”, „NYPD Blue”).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook