19 martie 2014

Croitoraşul cel viteaz

Joi, 20 martie 2014, de la ora 18:00, Teatrul Țăndărică marchează în avans Ziua Mondială a Teatrului de Animație, cu spectacolul „Croitoraşul cel viteaz”, noua premieră din stagiunea 2013-2014. Cei mici și cei mari sunt invitați la un binecunoscut basm care face parte din colecția de povestiri culese de Frații Grimm, în care figura principală este un croitor sărac, învingător de fiecare dată în fața peripețiilor întâlnite.



Spectacolul păstrează linia clasică a poveștii, folosind mijloacele teatrului de animație cu păpuși de diferite mărimi și tehnici de mânuire. Noutatea vine din grafica și animația digitală, special concepută pentru acest spectacol, care se pliază pe mânuirea păpușilor, pe accentele muzicale și pe elementele scenografice.

Scenariul si regia artistică îi aparţin lui Daniel Stanciu, scenografia este concepută de Marian Sandu, iar Grafica 3D de Radu Constantinescu. Ilustrația muzicală este semnată de Vasile Manta. Distribuția este alcătuită din Florin Mititelu, Ilona Hrestic, Jou Jou Drăgan, Simina Constantin, Viorel Ionescu, Paul Ionescu.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul în sală se face doar pe baza unei rezervări făcute în prealabil la numărul de telefon 021.3152377.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook