16 decembrie 2020

Copilăria lui Beethoven

Pe 17 decembrie 2020, la aniversarea a 250 de ani de la nașterea compozitorului Ludwig van Beethoven, Teatrul Odeon alături de Asociația Clasic e Fantastic, oferă publicului online, gratuit, începând cu ora 11:00, spectacolul „Copilăria lui Beethoven”. Din distribuție fac parte Alexandra Laura Badea, Monica Ciută, Selina Colceru, Filip Ristovski, Irina Sârbu și Alexandru Unguru.



Spectacolul, disponibil pentru 48 de ore, este transmis prin live streaming pe pagina de Facebook a Teatrului Odeon și pe canalul propriu de YouTube.

„Copilăria lui Beethoven”, proiect de educaţie prin şi pentru muzică adresat copiilor între 4 şi 10 ani, este cel de-al șaptelea spectacol din seria Clasic e fantastic – Copilăria marilor muzicieni . Spectacolul invită copiii și părinții să viziteze timp de o oră Germania secolului XVIII, un bun prilej de a-l cunoaște pe micuțul Ludwig van Beethoven. Spectacolul prezintă povestea celui care a îmbogățit tezaurul universal al muzicii clasice atât prin marile simfonii, prin sonatele și concertele sale pentru vioară și pian, cât și printr-un nou procedeu tehnic muzical: variațiunea pe temă dată.

Oana Medrea declară:

Prezenţa unui astfel de spectacol în programul Teatrului Odeon este lăudabilă prin unicitate, dat find faptul că niciun teatru, cu excepţia celor de profil, nu-şi manifestă interesul pentru de programe educative şi cu atât mai puţin pentru producţii care se adresează unor spectatori atât de… tineri.

Așadar, dacă sunteți curioși să descoperiți mai multe despre variațiunile muzicale, despre istoria clavecinului, a orgii, dar totodată să vă bucurați de muzică clasică în concert, sunteți așteptați la teatru online la „Copilăria lui Beethoven”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook