21 octombrie 2010

Concursul Naţional de Creaţie a Epigramei „Cobra”, Ediţia a XV-a

Primăria Municipiului Reghin şi Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” îi invită pe doritori, conform tradiţiei deja întipărite între activităţile cultural-educative şi de creaţie, la Concursul Naţional de Creaţie a Epigramei „Cobra”, Ediţia a XV-a, ce va avea loc pe 19 noiembrie 2010 la Reghin.

Temele impuse ale acestei ediţii sunt:
– Uite leafa, nu e leafa!
– Toamna se numără… grevele

Concurenţii vor trimite până la data de 30 octombrie 2009, data poştei, câte două epigrame pentru fiecare din temele impuse şi patru epigrame cu o temă la liberă alegere, în format scris A4, în număr de trei exemplare, semnate cu un motto, pe adresa

Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”
str. Spitalului, nr. 11,
Reghin, cod 545300, jud. Mureş

Alături de epigrame, într-un plic închis, având în exterior motto-ul ales, se vor trimite datele concurentului: numele şi prenumele, data şi locul naşterii, adresa şi numarul de telefon, adresă e-mail, seria şi numărul actului de identitate, precum şi CNP.

Juriul, format din personalităţi ale culturii mureşene, va acorda premii în bani şi diplome.

Concurenţii premiaţi vor fi anunţaţi în timp util pentru a participa la festivitatea de premiere care va avea loc la data de 19 noiembrie 2010.

Premianţii care nu vor fi prezenţi la festivitatea de premiere vor primi doar diploma prin poştă, iar premiile se vor reporta următorilor premianţi.

Organizatorii vor asigura masa şi cazarea participanţilor. Costul transportului intră în obligaţia fiecărui participant sau a instituţiei pe care acesta o reprezintă.

Pentru informaţii suplimentare puteţi telefona la 0265-520887, 0265-512779, 0741-024882.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook