8 septembrie 2011

Columbiana

Un nume legendar al cinematografiei contemporane, Luc Besson îşi face spectaculoasa revenire pe marile ecrane, de această dată în calitate de scenarist al filmului „Columbiana” („Colombiana”), un action thriller cu Zoe Saldana în rolul principal, care din 9 septembrie 2011 are premiera în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti), Cityplex (Constanţa, Braşov), Patria (Bucureşti şi Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Phoenix (Paşcani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina).



Pentru celebrul creator Luc Besson, „Columbiana” reprezintă împlinirea dorinţei sale de a aduce o continuare proiectelor sale faimoase, „Leon: The Professional” şi „Nikita”. „Luc Besson mi-a vorbit frecvent despre dorinţă lui de a face o continuare filmului Leon: The Professional, cam de vreo zece ani îmi vorbeşte despre asta”, dezvăluie regizorul Olivier Megaton. „Filmul nu s-a materializat niciodată, dar s-a agăţat de de ideea unui film de acţiune cu o femeie în rolul principal şi rezultatul acestei idei a fost Columbiana„.

„Eu unul mi-am dorit să fac un film de acţiune în genul trilogiei Bourne”, continua Olivier Megaton. „Voiam un film mai serios, mai puţin caricatural decât Transporter 3. In consecinţă, Columbiana a fost ideal. E un fel de omagiu adus filmelor Nikita şi Leon: The Professional. Voiam să explorez psihologia personajului principal şi să o aduc la limită.”

„Columbiana” este un action thriller impresionant, în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei fără limite şi, nu în ultimul rând, a răzbunării.

La vârstă de numai 9 ani, Cataleya Restrepo este martoră la uciderea cu sânge rece a părinţilor săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloanţe, copila reuşeşte să scape de asasini şi se refugiază în Chicago, la unchiul său Emilio.

Din acel moment, Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească şi să-l extermine pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ţine departe de o viaţă însângerată, tânăra devine repede un asasin profesionist, cu metode unice, şi începe să îşi caute dreptatea. Antrenata să ucidă, nu iartă şi nu uită. Acum, momentul ei se apropie…

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook