28 octombrie 2011

Citatepedia este nr. 1 pentru citate

Prin vară, am observat că atunci când se căuta cuvântul „citate” pe www.google.ro, Citatepedia.ro apărea pe prima pagină, dar jos. Situaţia mi s-a părut inacceptabilă, date fiind vastitatea conţinutului şi audienţa site-ului.

Aşadar, am luat taurul de coarne. Am studiat atent punctele bune, dar mai ales punctele slabe; am făcut îmbunătăţiri şi am urmărit rezultatele în numeroase rânduri; am realizat reglaje fine şi am aşteptat ca timpul să aducă rezultatul dorit.

Şi iată că momentul aşteptat a venit în doar câteva luni: Citatepedia.ro apare primul când se caută „citate”, acolo unde îi e locul. Este posibil ca poziţia să mai fluctueze o vreme, dar se va consolida.

De mai mult timp, există şi alte cuvinte semnificative pentru care Citatepedia.ro apare ca prim rezultat, cum ar fi „citat” sau „epigrame”. Urmează optimizări pentru ca şi alte cuvinte semnificative să conducă la acelaşi rezultat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 7 voturi
Încarc...

3 thoughts on "Citatepedia este nr. 1 pentru citate"

 1. Dan Costinaş spune:

  Sincere felicitări!
  Aştept cu interes momentul în care vei putea căuta oricare dintre cuvintele următoare:
  quotes, citazioni, citas, citatio, citations, cytaty, Zitaten, citati, cites, кавычки, citaten, sitaatti, sitater, citações, citáty, idézetek
  şi tot Citatepedia să fie pe prima poziţie.
  :)

 2. Lucian Velea spune:

  Un fleac :)) Hai că mă apuc de treabă…

 3. Ionut spune:

  Tin sa va multumesc pentru acest website. Este , fara doar si poate, extrem de bine realizat si plin de informatii. Sincere felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook