20 iulie 2009

Citatepedia a împlinit 4 ani

Încă un s-a adăugat la istoria site-ului Citatepedia.ro. Deşi este o vârstă mică în termeni umani, a fost un an nu numai de creştere, ci şi de maturizare.

Creşterea se face simţită în primul rând la conţinut: 19000 de citate numai în acest an, cu 60% mai mult faţă de cât se acumulase în primii 3 ani. La acestea se adaugă numeroase materiale colaterale şi discuţii între utilizatori. Pentru a vă face o idee despre mărimea la care a ajuns site-ul, Google a indexat până acum peste 95000 de pagini (site-ul are chiar mai multe pagini, dar o bună parte sunt excluse intenţionat de la indexare, având un caracter mai degrabă administrativ).

Cel mai important, numărul vizitatorilor a crescut cu 66%. Recordul s-a înregistrat în luna mai 2009: peste 126000 de vizitatori unici (vara se înregistrează tipic o anumită scădere, dar sigur acest record va fi depăşit în toamnă). Citatepedia.ro a participat în perioada 15 iunie – 15 iulie 2009 la un studiu demografic, care a reliefat câteva lucruri interesante despre publicul său. Aproape două treimi dintre utilizatori au sub 23 de ani, ceea ce este îmbucurător, dat fiind profilul site-ului. Peste 40% dintre utilizatorii site-ului au terminat cel puţin facultatea (7,5% chiar mai mult), şi cum cea mai mare parte dintre ceilalţi sunt elevi şi studenţi, putem spune că avem un public intelectual. Poate uşor surprinzător, două treimi din public este feminin (aşadar, domnilor, ţineţi cont şi de acest aspect). Şi ceva simpatic – jumătate au animale de casă.

Facilităţile adăugate şi îmbunătăţite în ultimul an au făcut ca site-ul să se maturizeze. Practic, în linii mari, site-ul a ajuns să aibă cam toate facilităţile care ar fi de aşteptat. Desigur, mai sunt destule de făcut, evoluţia continuă, dar sunt mai degrabă lucruri de detaliu.

Să sperăm că al cincilea an va fi cel puţin la fel de bun. Participare plăcută!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

5 thoughts on "Citatepedia a împlinit 4 ani"

  1. Simona Enache spune:

    Felicitări la aniversarea de 4 ani a site-ului Citatepedia!
    Mult succes în continuare!

  2. george spune:

    Felicitari si la cat mai multi ani ! Multumim pentru tot ceea ce faceti !
    George Dumitrescu

  3. Costel Zăgan spune:

    Felicitări!Mulţumesc pentru tot!

  4. mahok valeria spune:

    Felicitări pentru aniversare celor patru ani de existenţă..
    Doresc un viitor strălucitor site-ului Citatepedia,
    alături de cei promovaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook