11 august 2009

52000 de citate şi alte noutăţi

Vara este în toi, lumea se gândeşte în mai mult la vacanţe, dar iată că, mai la pas, mai la galop, punctăm încă o mie. De fapt, situaţia este mult mai bună decât vara trecută, cu o creştere de peste 70% a numărului de vizitatori şi o fluctuaţie mai mică datorată verii, ceea ce denotă o mare creştere de popularitate pentru Citatepedia.ro şi un public mai stabil, ceea ce este îmbucurător, desigur.

Numărul poeziilor a trecut de 6000. Totuşi, acest număr a fost depăşit considerabil de numărul epigramelor, în special în urma participării deosebit de active a domnului Gheorghe Culicovschi, care a început şi introducerea de informaţii biografice despre epigramişti prin Datepedia.ro. Ca urmare, am implementat în paginile dedicate epigramelor o rubrică ce prezintă evenimentele zilei (aniversări, comemorări etc) despre epigramişti (desigur, această rubrică apare numai în zilele pentru care sunt evenimente de prezentat). Este un foarte bun exemplu pentru cum utilizatorii pot influenţa ce se întâmplă pe Citatepedia.ro, ducând lucrurile mai mult către ceea ce îi interesează. Şi nu este vorba doar despre conţinutul adăugat, ci şi de voturi, comentarii, discuţii pe forum etc. Aşadar, toată lumea este binevenită să participe!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook