2 decembrie 2021

Centenarul Societăţii Sportive Politehnica Timişoara

Romfilatelia vine în întâmpinarea iubitorilor de sport, prin introducerea în circulație, joi, 2 decembrie 2021, a emisiunii de mărci poștale „Centenarul Societăţii Sportive Politehnica Timişoara”, disponibilă în magazinele Romfilatelia din țară și online.Emisiunea de mărci poștale, ce conține 1 timbru și un plic „prima zi”, este dedicată sărbătoririi a o sută de ani de la înființarea Societății Sportive Politehnica Timișoara.

Pe timbrul cu valoarea nominală de 10 lei, este redată silueta unui fotbalist alături de un detaliu architectonic al fațadei Universității Politehnice Timișoara și actuala siglă a Societății Sportive Politehnica Timișoara.

Societatea Sportivă Politehnica Timișoara aniversează un veac de existență. Cu satisfacție și bucurie, Florin Drăgan, Rectorul Universității Politehnica Timișoara, afirmă:

Nu prea multe cluburi sportive din România se pot mândri cu asta. Acest veac a însemnat victorii, eșecuri, eforturi, pasiuni, oameni. Nu le putem mulțumi tuturor celor care și-au adus aportul la acest fenomen. E vorba de sportivi, studenți, profesori, oameni de sport, suporteri, rectori. La acest ceas aniversar suntem mândri și continuăm împreună această frumoasă poveste a sportului românesc: Politehnica Timișoara. Un club sportiv, un oraș, o singură inimă: Politehnica Timișoara.

Pe plicul „prima zi” a emisiunii sunt ilustrate imagini cu echipele clubului participând la diverse evenimente sportive de-a lungul anilor, grupate într-un montaj-simbol al istoriei clubului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook