23 aprilie 2009

Carter, zis „Uraganul”

A apărut pe DVD filmul „The Hurricane”, o poveste reală excepţională, în regia lui Norman Jewison, cu Denzel Washington în rolul principal.


Actorul Denzel Washington a câştigat un Glob de Aur pentru rolul său plin de forţă din această capodoperă apreciată de critică. Popularizată în întreaga lume de cunoscuta melodie a lui Bob Dylan, aceasta este povestea de neuitat a lui Rubin Carter, un luptător mândru şi odinioară extrem de promiţător, dar condamnat pe nedrept pentru o crimă brutală. Aruncat după gratii şi aproape uitat timp de două decenii, Carter mai are o ultimă fărâmă de speranţă: eforturile neobosite ale unui grup de suporteri care se încăpăţânează să lupte în continuare pentru eliberarea lui! Acest film de referinţă prezintă nu numai victoria supremă a unui campion, ci şi un moment de triumf impresionant pentru spiritul uman.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook