20 iunie 2008

Cartea Numelor

Cartea NumelorLa Editura LEDA a apărut thrillerul „Cartea Numelor” de Jill Gregory şi Karen Tintori, bestseller internaţional. Traducerea a fost realizată de Adina şi Gabriel Raţiu. Volumul are 400 de pagini şi este cartonat, cu supracopertă.

În momentul în care o tragedie din copilărie se întoarce şi îl bântuie pe profesorul David Shepherd, acesta se află în posesia unor informaţii vitale pentru echilibrul lumii. David Shepherd descoperă Cartea Numelor ― un text antic ale cărui origini datează din timpuri biblice şi despre care se credea că a dispărut pentru totdeauna. Conform scrierilor din Cabală, cartea ascunde numele celor treizeci şi şase de suflete neîntinate din fiecare generaţie ― Cei Tainici ― a căror virtute ajută lumea să supravieţuiască. Legenda spune că, în clipa în care cei treizeci şi şase de Tainici ar pieri, lumea s-ar sfârşi… Iar cineva le doreşte moartea.

Gayle Lynds, autoare a romanului „The Last Spymaster”, a spus în New York Times: „Alertă şi fascinantă, Cartea Numelor este o lucrare încântătoare care te poartă de-a lungul continentelor şi al secolelor. De la personaje uimitoare până la legende din viaţa reală, acest roman dăinuie în amintirea cititorului.”

Kirkus Reviews descrie romanul astfel: „O intrigă complicată bazată pe evenimente istorice… o sinteză captivantă între misticism iudaic şi crime misterioase. Un thriller inteligent şi antrenant.”

Iar Library Journal spune că „Personajele construite realist şi intriga tumultuoasă se îmbină spre a crea un thriller religios fascinant.”

Jill Gregory şi Karen Tintori, a căror prietenie durează de peste două decenii, sunt coautoarele acestei cărţi. Jill Gregory a fost nominalizată de New York Times şi de USA Today drept una dintre cele mai de succes scriitoare, ce şi-a pus semnătura pe mai bine de treizeci de romane. Karen Tintori este câştigătoarea mai multor premii, iar cea mai recentă carte a sa este „Unto the Daughters”, un roman dedicat vieţii de familie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook