29 septembrie 2011

Cartea lui Valeriu Butulescu s-a lansat la Torino

Valeriu Butulescu „recidivează”: i-a apărut a doua carte în Italia. Este vorba de „Oasi di sabbia”, un volum consistent (aproape o mie de aforisme) traduse în italiană de Alina Breje şi publicate de editura „Genesi” din Torino. Cu nouă ani în urmă i s-a mai publicat, tot în Peninsulă, volumul „Aforismi” la editura „Agora” din Belluno.

Noua carte este apreciată, atât de mediile culturale torineze, cât şi de presa de limbă română din Italia, tot mai numeroasă în această ţară. Autorul a fost invitat vineri, 23 august 2011, la lansarea ce a avut loc la Torino şi a onorat invitaţia. Cartea a fost prezentată de scriitorul italian Fabrizio Caramagna şi de traducătoarea Alina Breje, iar Valeriu Butulescu a vorbit la eveniment despre aforistica românească.Fabrizio Caramagna, Valeriu Butulescu, Alina Breje şi Sandro Gros-Pietro, Directorul Editurii Genesi
SlabAcceptabilOKBunExcelent 9 voturi
Încarc...

2 thoughts on "Cartea lui Valeriu Butulescu s-a lansat la Torino"

  1. Simona Enache spune:

    Frumos. Felicitări!

  2. Dan Costinaş spune:

    Încă un episod din interesanta „Comedie umană” butulesciană; există, oare, un alt autor român contemporan cu atât de multe apariţii editoriale în afara graniţelor? Nu cred.
    Sincere felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook