16 decembrie 2016

Bradul nostru de Crăciun

Muzeul Național de Artă al României și Fundația „Hope and Homes for Children Romania” organizează luni, 19 decembrie 2016, începând cu ora 18:00, lansarea programului educativ „Bradul nostru de Crăciun”.Prin acest demers, în fiecare an, realizarea podoabelor pentru bradul tradițional al Sărbătorilor de iarnă este încredințată unor copii coordonați de ONG-uri specializate sau de educatorii muzeali ai MNAR. Vizite ghidate în muzeu completează programul dedicat dezvoltării unor deprinderi cu caracter artistic și înțelegerii operelor de artă.

La această ediție inaugurală, ornamentele au fost realizate în cadrul unor ateliere de creație derulate pe parcursul lunii decembrie de copiii aflați în grija Fundației Hope and Homes for Children Romania. De asemenea, aceștia sunt invitați să descopere lucrările de artă din galeriile muzeului prin tururi ghidate realizate de educatorii muzeali ai MNAR. Turtă dulce, fotografii la minut și alte surprize îi așteaptă pe invitați, în atmosfera de pregătire a sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul marchează lansarea parteneriatului între „Hope and Homes for Children” și Muzeul Național de Artă al României, prin care mulți alți copii se bucură de vizite la Muzeu și de ateliere de creație.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook