15 iulie 2022

Biblia păcatelor

A apărut romanul „Biblia păcatelor” de Andrei Bereczki, un thriller inteligent, provocator ca stil și structură, savuros, plin de întorsături de situație, țesut în jurul unui pseudo-justițiar modern, adept incurabil al fericirii dobândite cu orice preț, un personaj ce va face deliciul cititorilor.



Despre iubire, moarte și inteligență, altfel decât sunteți obișnuiți.

Elena Netcu descrie cartea cu entuziasm:

Scris cu o vervă și locvacitate surprinzătoare, romanul „Biblia păcatelor” se înscrie în categoria romanului total, cu multiple fațete și cu desfășurare epică de mare întindere, în care se topesc introspecția cu banalul cotidian, intriga erotică cu cea polițistă, luxul cu agitația vieții citadine, detalii demne de cel mai captivant film de acțiune. (…) Iată, aceasta este ingeniozitatea scriitorului Andrei Bereczki, oferind un roman demn de un bestseller.

„Biblia păcatelor” are toate ingredientele de succes ale unui thriller total: povești de dragoste imposibilă, întreținute de interes şi minciună, o investigaţie poliţienească, manipulată de suspectul principal, acţiune cu substrat de vendetă pură, multiple şi profunde manifestări psihice ale personajelor și, nu în ultimul rând, o serie de uneltiri cu deznodământ neaşteptat, în care accentele culminante se succed într-o cascadă amețitoare. Subiectul este cu totul original şi incitant prin imaginaţie, iar inserţiile de secvenţe anticipative şi retrospective conturează şi întreţin cu tensiune, deopotrivă, intriga şi suspansul.

„Biblia păcatelor” este un roman inedit, nu numai prin amploarea întâmplărilor, dar și prin extraordinara capacitate de a aduna cu o rapiditate uimitoare, ca într-un vârtej, personaje de diferite tipologii, complicând acțiunea într-un ritm amețitor. Niciunul din personajele sale principale nu este unul liniar, cu o gândire simplă, cu alegeri morale și/sau estetice simple. De aceea, vine natural ca drumul ales de personajele acestea să fie mai greu, chiar cu riscul ieșirii din lume, din spectacolul lumii. O provocare captivantă pentru cititor o reprezintă surprinderea similitudinii gamei şi intensităţii suferinţelor psihice trăite de personajele semnificative, atât de diferite, pe de o parte, prin prisma simplei realităţi naturale şi existenţiale, cum ar fi: sexul, vârsta sau poziţia socială, şi, pe de altă parte, prin rolurile jucate şi dejucate: de victime sigure, criminali de ocazie, simpli părtaşi sau iluştri profitori. Personajele, autentice şi credibile, se descoperă singure şi treptat, îndeosebi din atitudini și dialoguri, tratate cu o savuroasă doză de ironie.

Carmen Georgeta Popescu spune:

Titlul cărţii incită, evident. Cu siguranţă aşteptările cumpărătorilor tind să se lege tocmai de acest titlu, dar conţinutul îi va duce mult mai departe şi mult mai adânc în miezul trăirilor pur omeneşti şi fireşti ale personajelor, astfel că vor simţi o asemănare izbitoare a acestora cu părţi întregi din gândirea şi simţirea lor.

Cartea „Biblia păcatelor” poate fi comandată direct și exclusiv la magazinul online al autorului www.andreibereczki.com, în patru variante: cartea tipărită, cartea cu autograf, cartea de colecție (cu citatul ales de cumpărător din roman, transcris si semnat de autor pe pagina de titlu) și eBook-ul, în formatele Pdf, Epub și Mobi, cu plata ramburs, cu cardul sau prin virament bancar.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook