17 iulie 2008

Avioane, trenuri şi oameni în viteză

Sâmbătă, 19 iulie 2008, ora 19:00, la Teatrul Metropolis are loc spectacolul „Avioane, trenuri şi oameni în viteză”. Este o iniţiativă a Asociaţiei Tinerilor din România pentru Cultura şi Normalitate (ATRCN), care îşi propune să promoveze voluntariatul în rândul tinerilor. Spectacolul are ca temă de dezbatere lipsa de comunicare dintre oameni, pentru că voluntariatul înseamnă nu doar distracţie, ci şansa de a relaţiona veridic cu semenii nostri, devenind mai responsabili şi mai conştienţi de implicarea în acţiunile noastre. Intrarea este liberă.

Avioane, trenuri şi oameni în viteză

„Avioane, trenuri şi oameni în viteză” este un spectacol care vorbeşte despre bucuria de a nu fi singur, de a avea alături o echipă, despre şansa de a câştiga tot ce este mai important pentru tineri: experienţa. Este un spectacol despre tot ce este eronat în această societate, dar şi despre şansa oricărui tânăr de a corija aceste erori.

Spectacolul „Avioane, trenuri şi oameni în viteză” face parte din Campania de promovare a voluntariatului în Bucureşti, care are ca scop încurajarea dialogului intrecultural, toleranţei, solidarităţii şi promovarea tinerilor cu capacităţi deosebite.

Distribuţia spectacolului este alcătuită din: Edmond Niculuşcă, Simona Arsu, Sânziana Cojocărescu, Ilinca Dinculescu, Mădălina Radoslav, Florian Mitrea, Gabriela Iancu, Karina Mandy
(tineri voluntari ai Asociaţiei Tinerilor din România pentru Cultură şi Normalitate).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook