7 iulie 2014

Aventura Dezvoltării

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” aşteptă copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, la programul „Aventura Dezvoltării”, organizat în perioada 21 iulie – 1 august 2014, între orele 16:30 și 18:00.

„Aventura Dezvoltării” este un program care include 2 module: „Creativitate şi rezolvarea problemelor” și „Conflict şi colaborare”. Pe parcursul celor 2 module, copiii participă la jocuri și activități distractive, având ocazia de a-și valorifica aptitudinile adecvate fiecărei situații și de a descoperi lucruri noi, menite să îi ajute în dezvoltarea lor viitoare.

În cadrul modulului „Creativitate şi rezolvarea problemelor”, copiii au ocazia de a-și folosi imaginația și creativitatea pentru a găsi soluţii la probleme care pot părea de nerezolvat, de a stabili obiective clare și specifice, de a învăţa să gȃndească altfel, de a descoperi resurse nebănuite pȃnă în acel moment și de a arăta faptul că presupunerile pe care nu le verifică pot fi obstacole reale în calea rezolvării problemelor.

Prin intermediul jocurilor şi activităţilor antrenante şi distractive din cadrul modulului „Conflict şi colaborare”, copiii au ocazia să descopere care sunt beneficiile lucrului în echipă şi să valorifice într-o mare măsură contribuţia fiecărui membru al echipei în realizarea obiectivelor propuse.

Fiecare modul este structurat în 5 sedinţe, care se desfășoară de luni până vineri, între orele 16:30 – 18:00 și sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer cursuri și ateliere „Aventura Dezvoltării”.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/participant/modul, 180 ron/participant – pentru cei care au participat la primul modul şi participă şi la cel de-al doilea, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant.

În cazul în care se achită costurile de participare pentru ambele module ale programului „Aventura Dezvoltării”, până la data de 9 iulie 2014, se acordă o reducere de 10%.

Înscrierea participanților se poate face pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook