5 februarie 2021

Am să îți spun din nou

Dragoș Moldovan lansează single-ul „Am să îți spun din nou”, o melodie pe care a compus-o în întregime. Cu acorduri rock, așa cum ne-a obișnuit și cum s-a prezentat la cunoscutul concurs TV, „Vocea României, Dragoș revine cu o melodie alternativă care atrage atenția și printr-o linie melancolică.Încă de la începutul anului 2020, Dragoș Moldovan și-a surprins fanii cu piese ca „Cândva, undeva” sau „Tăcerea”, pe care le-a lansat la scurt timp după terminarea emisiunii. La fel ca la primele două și cea de-a treia, „Pătura de vise”, a fost compusă, scrisă și produsă în totalitate de artist. Este cazul și noului single, „Am să îți spun din nou”, piesă realizată cap-coada de către artist.

Pentru noul single, Dragoș Moldovan a filmat și un videoclip în care apare alături de trupa sa într-un decor care ne amintește de concertele live, care ne lipsesc profund în această perioadă.

Dragoș Moldovan s-a făcut cunoscut publicului larg dupa ce a întors toate cele patru scaune la blind-urile concursului „Vocea României”, cu piesa „Feeling Good”, dar el face parte din lumea muzicală de mic. În urmă cu 10 ani, Dragoș a devenit solist al trupei Pandora din Timișoara, care abordează stilul hard’n’heavy și alături de trupă, acesta a participat la numeroase festivaluri din țară, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul țării.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook