6 octombrie 2014

Aforismele lui Valeriu Butulescu, lansate în Georgia

La Tbilisi, pe 6 octombrie 2014, la Casa Scriitorilor din Georgia, are loc lansarea volumului de aforisme „Kvish Oazisebi” („Oaze de nisip”), semnat de binecunoscutul scriitorul român Valeriu Butulescu. Lucrarea, îngrijită de scriitorul Devi Berdzenishvili, a fost tipărită sub egida editurii Chubini, traducerea în limba georgiană fiind realizată de Natali Slepakova. La această acţiune şi-au anunţat prezenţa, alături de autorul român, scriitori şi jurnalişti, iubitori de literatură georgieni, dar şi ambasadorul României în Georgia.

Kvish Oazisebi

Referindu-se la eveniment, Valeriu Butulescu a afirmat:

Pentru mine contactul cu cititorii altor ţări este un test. Îl trăiesc de fiecare dată cu teamă şi înfrigurare. Am căutat să dau ideilor forme cât mai generale, să le scot din locul şi timpul lor. Mă bucur că aceste ironii triste, aceste gânduri disparate, reduse la câteva cuvinte esenţiale, trezesc interes în spaţii culturale atât de exotice.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 7 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook