16 mai 2016

Aforismele lui Valeriu Butulescu, publicate şi în limba chineză

În revista chineză de cultură „Poezia lunară” din aprilie 2016 a fost publicată o cuprinzătoare selecţie din aforismele lui Valeriu Butulescu, traduse în limba chineză de scriitoarea Chen Xiao Ying, însoţită de o amplă prezentare a acestui scriitor.

În articol se precizează că în luna iunie 2016 iese de sub tipar un consistent volum de aforisme de Valeriu Butulescu, marcând astfel debutul său editorial în China.

Lansarea oficială a cărţii are loc în luna august, sub patronajul Institutului Cultural Român, cu ocazia Târgului de Carte de la Beijing, eveniment la care Valeriu Butulescu a fost invitat.

Referitor la această apariţie, autorul a declarat:

Sunt profund recunoscător Institutului Cultural Român, dar şi prestigioasei editurii Zhongyi中译, specializată în traduceri, care suportă toate cheltuielile legate de tipărirea şi promovarea aforismelor mele în China. Se împlineşte astfel un vis al meu mai vechi: escaladarea spirituală a Marelui Zid, interacţiunea cu una din cele mai vechi şi fascinante culturi ale lumii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook