13 iunie 2017

250.000 de citate în română şi 10.000 de fani pe Facebook

Sfertul de milion! Nu-i aşa că sună inimaginabil? Greu de crezut acum 12 ani că se poate ajunge aici. Dar uite că, piatră cu piatră, a crescut muntele. Felicitări pentru Micheleflowerbomb, Cornelia Georgescu, Simona Enache, Corneliu Tocan, Dan Costinaş, George Aurelian Stochiţoiu, Veronica Şerbănoiu şi ceilalţi peste patru mii de participanţi care au făcut acest lucru posibil.

O coincidenţă minunată: tot acum, numărul celor care ne-au acordat votul de încredere pe Facebook a depăşit 10.000. Mulţumim!

Citatepedia nu mai este de mult timp doar un site. Ne angrenăm tot mai mult în proiecte culturale, în modalităţi inedite. De exemplu, recent am început lucrul la a doua ediţie a cărţii cu care am lansat editura Digital Unicorn: „Antologia aforismului românesc contemporan”. Selecţia este făcută chiar de aforişti, pe baza unui mic regulament. Sperăm ca această ediţie să fie chiar mai cuprinzătoare decât prima, atât ca număr de aforisme reuşite, cât şi ca număr de autori.

Multe alte noutăţi sunt pe drum, rămâneţi pe fază!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 10 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook