1 noiembrie 2018

Visele care nu dorm

„Visele care nu dorm” este piesa manifest, cu tone de emoții și culori, semnată de trupa Proconsul. Este al doilea featuring cu Uddi, după ce la începutul anului 2018 au lansat o piesă în colaborare cu Francisca – „Arunci cu umbră”. 



Înveți, iubești, pierzi, visezi, câștigi! Universul nu este făcut să stea pe loc și tu nu ai venit aici ca să stai confortabil într-un loc și să-ți fie frică. Ai venit să înveți, să iubești, să pierzi și să câștigi! Iubirea nu doare niciodată, ci mai degrabă dor îndoielile și fricile venite din trecut.

Lucrurile astea le punctează și noul single Proconsul, piesa compusă în studioul HaHaHa Production, de către Robert Anghelescu, Dragoș Dincă, Theea Miculescu, Roland Kiss, Șerban Cazan, Lucian Nagy și Dragoș Udilă.

Videoclipul este regizat de către Raseth Wise și aduce în imagini o poveste despre curaj, învățare, iubire, despre zilele copilăriei în care treceai pe lângă și voiai să treacă zilele mai repede, să crești într-o zi cât alții într-un an. Iar când ajungi mare să nu te lași condus de mici drame și bucuriile să nu le primi cu o întristare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook