3 noiembrie 2014

Peste jumătate de milion de vizitatori la Citatepedia într-o lună

Citatepedia.ro spulberă plafonul statistic al unei audienţe de 500.000 de vizitatori, înregistrând în luna octombrie 2014 nu mai puţin de 519.734 de vizitatori diferiţi (conform monitorizării realizate de trafic.ro, cel mai cunoscut serviciu de acest tip pentru site-uri româneşti). Subliniem că este vorba despre utilizatori diferiţi în respectiva lună, pentru că dacă am însuma vizitatorii zilnici, s-ar depăşi 620.000. Deducem de aici că 100.000 de oameni au venit la Citatepedia mai multe zile din lună, ceea ce indică un enorm public stabil. Şi cum numărul vizitelor la site în aceeaşi perioadă de timp ajunge la 730.000, înseamnă că o bună parte a publicului stabil obişnuieşte să treacă pe la Citatepedia de mai multe ori pe zi.

Performanţa este cu atât mai mare, cu cât reprezintă o creştere de peste 70.000 de vizitatori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Un site care după atâţia ani reuşeşte să menţină un ritm de creştere de 15%, este un mare succes!

Vă mulţumim tuturor pentru încredere şi pentru participare! Prin fiecare citat sau comentariu adăugat la Citatepedia, prin fiecare împărtăşire pe blogurile personale şi reţelele sociale a ceea ce vă place la Citatepedia, faceţi ca acest proiect să-şi întărească rădăcinile. Şi chiar mai important, unele dintre aceste idei pot inspira schimbări benefice în vieţile altora. Am văzut asta concret, de multe ori. Aşa că nu ezitaţi să răspândiţi ideile bune, folosind Citatepedia ca instrument!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...

5 thoughts on "Peste jumătate de milion de vizitatori la Citatepedia într-o lună"

  1. Titoiu Petre spune:

    O enciclopedie inteligenta
    In viata necesara tuturor
    Indrumare prompta exigenta
    Si necesara unui caracter
    Petre Tomitanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook