20 iulie 2015

10 ani de Citatepedia – cu 202.000 de citate în română şi 560.000 în toate limbile

Citatepedia a împlinit 10 ani de existenţă!

Nici nu ştiu când au trecut atâţia ani. Încă îmi amintesc cum a început totul. M-am aprins la ideea de a face un dicţionar din citate. Şi pentru că nu e tocmai o treabă pentru un singur om, am zis să fie online. În vreo două zile, prima versiune funcţiona. Simplu, nu?

De atunci a fost drum lung. Dar pas cu pas, Citatepedia a crescut mare. Un colos, chiar.

Zilele acestea, Citatepedia.ro a depăşit 202.000 de citate din aproape 19.000 de autori. Mai mult de 4.000 dintre voi şi-au găsit timp să le adauge. Greu de imaginat acum 10 ani!

Şi asta nu e tot. De fapt, nu e nici jumătate! În toate cele 40 de limbi de până acum, Citatepedia a acumulat 560.000 de înregistrări. Este un volum atât de mare de informaţie, încât cele 16 volume din Enciclopedia Britannica sunt mic copil.

Însă dincolo de acest volum informaţional, cel mai important este că oamenilor le place Citatepedia. În mai multe luni din ultimul an, audienţa a depăşit sau s-a apropiat de jumătate de milion de vizitatori diferiţi. Este imens pentru un proiect cultural.

Pentru a-şi întări poziţia de lider în domeniu, Citatepedia a devenit marcă înregistrată. Pentru că era de facto un brand.

Şi acum urmează partea grea. Şi frumoasă. Competiţia pe internet este tot mai intensă, iar creşterea oricărui site a devenit o provocare. Dar atâta timp cât există idei, avem treabă. Şi nici nu ştiţi câte minunăţii urmează!

La mulţi ani, Citatepedia!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...

One thought on "10 ani de Citatepedia – cu 202.000 de citate în română şi 560.000 în toate limbile"

  1. Simona Enache spune:

    La mulţi ani, Citatepedia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook