17 februarie 2014

Neale Donald Walsch vine în România

Neale Donald Walsch, renumitul scriitor american al volumelor „Conversaţii cu Dumnezeu”, vine pentru prima dată în România pentru a susţine evenimentul “Succes şi stare de bine” în zilele de 20-21 mai 2014 la Crystal Palace Ballroom din Bucureşti.

Evenimentul “Succes şi stare de bine” aduce în prim-plan aspecte importante ale vieţii personale şi profesionale ale tuturor celor interesaţi de educaţie şi evoluţie continuă. În cadrul evenientului, Neale Donald Walsch va oferi soluţii clare şi testate care îmbină succesul personal cu cel professional cu scopul de a dobândi starea de bine prin conştientizarea de sine şi manifestarea potenţialului fiecăruia în zonele de talent.

Neale Donald Walsch e un mesager spiritual care a ajutat şi influenţat pozitiv şi profund lumea prin cuvintele sale şi noile perspective asupra vieţii. El a creat Echipa Omenirii ca o mişcare spirituală, cu scopul de a comunica şi de a pune în aplicare noile convingeri spirituale, Walsch fiind convins că: „Cel mai rapid mod de a aplica ceva în viaţa ta este de a ajuta pe alţii… cel mai rapid mod de a utiliza orice înţelepciune care se află în sufletul vostru este de a ajuta pe altcineva… Pentru că suntem cu toţii una…” Neale Donald Walsch a publicat 28 de cărţi, care au fost traduse în 37 de limbi.

Evenimentul se desfăşoară pe durata unei zile şi jumătate în perioada 20-21 mai 2013. În data de 20 mai, evenimentul se va desfăşura sub forma unui cocktail conference, încapând cu ora 18:00, pe o durată de două ore, iar a doua zi, în data de 21 mai, sub forma unui seminar începând cu ora 9:30 şi finalizându-se la ora 19:00.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook