10 martie 2008

…mai bun ca oricare altul…

Miercuri, 12 martie 2008, la ora 19:00, va avea loc la Teatrul Metropolis premiera piesei de teatru „…mai bun ca oricare altul…”, un concept inedit pentru scenele româneşti.

...mai bun ca oricare altul...

Dove, împreună cu regizorul Emanuel Pârvu, propune o piesă de teatru promo, care are ca scop lansarea unui nou produs din gama de geluri-cremă de duş Dove Supreme.

Atât regizorul-autor al textului, cât şi echipa de actori, au acceptat cu entuziasm exerciţiul creativ al unei poveşti centrate în jurul unei prezenţe atipice: un obiect atât de important, dar şi atât de discret în rutina fiecărei zile, gelul de duş, pune în mişcare un arsenal impresionant de mijloace teatrale de expresie, care includ dansul şi muzica live.

Personajele vor fi interpretate de actorii Raluca Rusu, Marius Cordos, Vlad Logigan şi Gabriel Călinescu, împreună cu dansatorii Teglas Istvan, Bordas Atilla şi Iacob Bogdan Alexandru. Coregrafia a fost creată de Tunde Baczo, iar scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru. Muzica va fi asigurată de Călin Grigoriu la chitară şi de Marius Galea la saxofon.

Răsfăţul va fi cuvântul de ordine, şi pentru actori, şi pentru public. Este un cadou pe care Dove îl face doamnelor, îndemnându-le să înceapă această primăvară cu mai multă atenţie pentru sine.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook