29 iulie 2009

Crimă la Howard Johnson

Începând cu data de 31 iulie 2009, Teatrul Metropolis participă la programul „Bucureşti – cartier de vară” cu spectacolul „Crimă la Howard Johnson”. Interpretează Marius Gâlea, Alexandra Ioniţă, Emanuel Pârvu. Regia este semnată de Emanuel Pârvu. Intrarea este liberă.Comedia se va juca în perioada 31 iulie – 9 august în următoarele locaţii:
– 31 iulie, ora 20:00 – parcul Bazilescu, sector 1
– 1 august, ora 20:00 – Centrul Cultural Mihai Eminescu, sector 2
– 2 august, ora 20:00 – parcul Titanii, sector 3
– 7 august, ora 20:00 – parcul Titanii, sector 3
– 8 august, ora 20:00 – parcul Sebastian, sector 5
– 9 august, ora 20:00 – parcul Bazilescu, sector 1

Această piesă este „teatru” în adevăratul sens al cuvântului. Fără jumătăţi de decor, sugestii, dansuri, pantomimă, chestiuni abstracte, dedesubturi cu subînţeles fără înţeles sau alte lucruri făcute post-decembrist deseori în teatrul românesc. Este o piesă scrisă pentru public, montată pentru public şi jucată pentru public. Este o comedie savuroasă, un „fel” de piesă care nu ar trebui să lipsească din repertoriul oricărui teatru.

Programul „Bucureşti – cartier de vară” a fost iniţiat de Comisia pentru Cultură a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB şi direcţiile specializate, în parteneriat cu Primăriile Sectoarelor 1, 2, 3 şi 5 şi se derulează pe parcursul a  două luni, respectiv 17 iulie – 20 septembrie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook