23 septembrie 2008

Doi burlaci şi-o… blondă

Din 26 septembrie 2008, în premieră pe marele ecrane din România, cinefilii pot viziona savuroasa comedie romantică „Doi burlaci şi-o…blondă” („My Best Friend’s Girl”), un film care aduce în rolurile principale nume celebre: Kate Hudson, Jason Biggs, Dane Cook şi Alec Baldwin.


Cu un subiect departe de a fi unul tipic pentru comediile romantice, filmul „Doi burlaci şi-o…blondă” prezintă povestea trăznită a unui cuplu complet incompatibil. Deşteaptă, frumoasă şi încăpăţânată, Alexis (Kate Hudson) este fata visurilor lui Dustin (Jason Biggs). Dar, după doar 5 săptămâni de relaţie, îndrăgostitul Dustin împinge lucrurile prea departe şi Alexis se vede obligată să ia o pauză – definitivă. Devastat şi disperat să o aducă înapoi, Dustin apelează la prietenul lui cel mai bun, Tank (Dane Cook) – specialistul în împăcări.

Cu toate că, la prima vedere, Tank şi Alexis par a fi foarte departe de ceea ce se numeşte un cuplu compatibil, asta nu face decât să acorde filmului autenticitatea de care avea nevoie. Tank este un celibatar convins, care şi-a transformat talentul de a ofensa şi de a manipula femeile într-o a doua slujbă. Iar Alexis, femeia ideală pentru mulţi bărbaţi care se gândesc la însurătoare, e sătulă de relaţii monogame şi vrea doar sex ocazional.

Adevărata relaţie şi chiar dragostea se nasc tocmai din incompatibilitatea lor, ceea ce face din „Doi burlaci şi-o…blondă” o comedie nebună, sexy şi fără reţineri.

Doi burlaci şi-o... blondă

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook