14 septembrie 2011

104.000 de citate şi 1.000 de subiecte

Dincolo de obişnuita creştere a bazei de date, am depăşit o mie de subiecte. Din ce am putut găsi, este deja unul dintre cele mai mari sisteme de clasificare în domeniu. Şi încă mai sunt multe subiecte care pot fi create.

Numărul autorilor a ajuns la 11.000 – un număr impresionant, care impune pentru viitor şi o mai bună clasificare a acestora.

Toamna a început cu o creştere mare a numărului de vizitatori, chiar mai devreme decât era de aşteptat. Desigur, această creştere este îmbucurătoare, Citatepedia fiind foarte aproape de a deveni principalul site literar românesc.

Pe de altă parte, creşterea destul de abruptă a produs turbulenţe de ordin tehnic, scoţând la iveală unele puncte slabe ale programului, din cauza situaţiei concrete care s-a schimbat peste ani. Prin numeroase optimizări realizate, situaţia s-a stabilizat, apărând chiar şi un câştig de viteză. Procesul de optimizare este încă în curs, pentru a obţine performanţe cât mai bune.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

One thought on "104.000 de citate şi 1.000 de subiecte"

  1. corneliu vasile spune:

    Realizatorii acestui site, Citatepedia, au pus in circulatie un numar mare de autori si scrieri, diversificate, pentru care merita toate cuvintele bune si recunostinta autorilor. De asemenea, includerea clasicilor, a scrierilor celebre din literatura romana si universala sunt fapte meritorii
    Mult succes in continuare, dupa ce site-ul a depasit suta de mii de citate si o mie de subiecte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook