23 august 2012

123.000 de citate şi 1.000 de fani pe Facebook

Iată că la final de vară mai marcăm o mie pe contor. În plus, s-au depăşit 1500 de subiecte, ceea ce asigură clasificarea tematică a peste 90% din materialul acumulat în baza de date. Este o situaţie destul de bună, dat fiind volumul foarte mare de informaţie. Pe de altă parte, mai este destul loc pentru subiecte noi, care urmează să fie create până acoperirea va fi completă.

Numărul fanilor pe Facebook a depăşit 1000, ceea ce este, desigur, o bucurie, mai ales că nu a existat nicio acţiune de a solicita acest lucru, cum se întâmplă prin alte părţi. Citatepedia adună mulţi prieteni şi ne dorim să formăm o comunitate cât mai activă.

Un proverb spune: „Numai cine nu munceşte, nu greşeşte.” De aceea, în ultima perioadă am rafinat mecanismul de suspendări automate, acesta fiind acum mai tolerant cu cei care participă mult în mod benefic, prin calcularea unei proporţii. În schimb, mecanismul este ceva mai drastic cu cei ce adaugă frecvent doar texte care imediat sau în câteva zile sunt eliminate din diferite motive (de la rea-voinţă la necunoaştere). Acest sistem şi-a dovedit deja utilitatea, un site care a ajuns atât de cunoscut având nevoie şi de o astfel de protecţie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook