2 octombrie 2020

With You

Artiștii norvegieni Nick Strand și Mio fac echipă cu artistul vietnamez Hoaprox și lansează împreună single-ul „With You”, pe care l-au compus în perioada carantinei, fiind la capete opuse ale planetei.



„With You” („Nhau Hung”) este despre situația dificilă în care ne aflăm, dar despre care artiștii au găsit un mesaj pozitiv, și anume, viitorul mai bun care vine, atât timp cât rămânem uniți.

Nick Strand și Mio au luat legatura cu Hoaprox prin intermediul Facebook-ului, în 2019, unde s-au conectat prin pasiunea comună, muzica, și au schimbat numeroase idei.

Nick & Mio au declarat:

Suntem foarte fericiți și mulțumiți de acest cântec. Totodată, este și melodia la care am petrecut cele mai multe ore ca proiect.

Piesa „With You” a pornit de la versiunea lansată de Hoaprox, care se numește „Ngau Hung”, și despre care artistul din Vietnam a spus:

Versiunea originală a piesei înseamnă foarte mult pentru mine, mai ales că a adus și posibilitatea de a colabora cu Nick și Mio și de a crea o variantă mult mai completă.

Nick Stand a făcut parte din proiectul Seeb. Prin intermediul acestui proiect, Nick a avut posibilitatea de a colabora cu artiști precum Justin Bieber, Sia sau Pink și a susținut concerte în întreaga lume.

Mio este parte a Broiler. Una dintre cele mai mari reușite este un remix pentru piesa „Shots”, de la Imagine Dragons.

Hoaprox este un artist care a câștigat în 2017 concursul „The Remix New Generation”, fiind cel mai tânăr câștigător al competiției.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook