10 februarie 2021

Waving at Cars

Când Isac Elliot era un băiețel, obișnuia să meargă pe același pod, în fiecare zi, în drumul spre școală, despre care își amintește:

Făceam cu mâna mașinilor care treceau, însă nimeni nu ne vedea. „Waving At Cars” este o metaforă. Piesa este despre o relație care nu evoluează. M-am simțit blocat și singur – făcând cu mâna oamenilor care își vedeau de drumul lor.Isac Elliot este un cântăreț de muzică pop în vârstă de 20 de ani, a cărui carieră a început la vârstă de 11 ani și a devenit un fenomen în țările nordice, premiat cu numeroase discuri de platină. În ciuda faptului că este așa tânăr, a reușit să se reinventeze ca artist și, pe lângă interpretare, își scrie piesele și creează o lume vizuală în jurul lor. Noul single, „Waving At Cars”, vorbește despre viața lui și începe o nouă faza în procesul său de creație muzicală.

Isac Elliot spune:

Consider că am propriul meu sound, îl numesc Bedroom Pop. Este genul de muzică pe care o asculți când ești singur, nu la petreceri. Muzica este despre emoții și sentimente. Piesele nu au o producție complicată, cu multe elemente, acestea sunt mai autentice și reale și am încercat să implementez câteva elemente organice în ele.

În ultimii trei ani, Isac Elliot a participat la compoziția tuturor pieselor lansate, iar următoarele sunt bazate pe experiențele lui personale. Isac Elliot adaugă:

Compunerea pieselor este o parte importantă din mine.

„Waving At Cars” este una dintre cele 20 de piese pe care Isac Elliot le-a scris împreună cu producătorul german Hitimpulse și compozitorii Alex Stacey și Bryn Christopher din Marea Britanie.

În Finlanda și restul țărilor nordice, artistul s-a bucurat de faimă încă de când era un adolescent. Cariera lui muzicală a început când avea numai 11 ani. Muzica și personalitatea sa au prins la publicul adolescentin și oriunde mergea, provoca isetrie printre fani. De la concerte pe stadioane, la piese pe locul 1 în topuri și primirea discurilor de aur și platină, Isac Elliot a avut parte de toate.

Isac are peste un million de followers pe canalele sale de social media. La vârsta de 11 ani, a semnat primul sau contract cu o casă de discuri și a câștigat numeroase premii muzicale precum EMMA Award și MTV Awards pentru „Best Finnish Act”. Show-urile sale live și turneele pe arenele din țările nordice au fost sold out. Acum, alături de fanii săi, Isac Elliot intră într-o nouă fază a vieții sale, a crescut și își schimbă direcția muzicală.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook