24 mai 2021

Vibration

Top Boy este un proiect muzical vibrant care își dezvăluie sound-ul cu single-ul de debut, „Vibration”, o colaborare plină de culoare cu artistul nigerian Specikinging. Sunetul proaspăt de dans al proiectului îmbrățișează ritmuri exotice inspirate de muzica mondială, iar videoclipul oficial a fost filmat în fascinanta Nigeria.Piesa este compusă de DJ-ul și compozitorul de top din România, Vanotek, care a primit Discul de platină pentru producția lui de succes, „Tell Me Who”, în colaborare cu Eneli, în Rusia și țările CSI și care a fost nominalizat și pentru „Cel mai bun act românesc” la MTV European Music Awards. Cea mai recentă producție semnată de către Vanotek a fost pentru Bastard!, track-ul intitulat „F..k That!”, care a ajuns pe locul 21 în topul global Shazam.

Ikiedemhe David, cunoscut ca Specikinging, este un cântăreț/compozitor cunoscut pentru versurile sale perspicace, însoțite de ritmuri afro, hip hop, highlife, reggae și RnB.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook