17 septembrie 2010

Viaţa de cimitir

Este cunoscut deja faptul că cele două piese de teatru „Cinci femei de tranziţie” şi „Încă-i bine”, scrise şi regizate de mult îndrăgita actriţă Rodica Popescu Bitănescu, au înregistrat un succes extraordinar încă de la primele reprezentaţii, continuând şi astăzi să se joace cu casa închisă.

În acest sezon, Agenţia Vreau Bilet şi Rodica Popescu Bitănescu propun iubitorilor de teatru o nouă producţie, cea de-a treia comedie romantică de excepţie intitulată sugestiv „Viaţa de cimitir”. Premiera acesteia va avea loc în data de 4 octombrie 2010 la Palatul Naţional al Copiilor, începând cu ora 19:30.

Alături de actori remarcabili, precum Alexandru Hasnas, Radu Solcanu, Ioana Marcoiu, Iuliana Calinescu şi Irina Caramizaru, iubitorii de teatru se vor putea reîntâlni cu Rodica Popescu Bitănescu, atât în postură de scriitoare şi regizoare, cât şi de actriţă.

Piesa „Viaţa de cimitir” este bazată pe o poveste complexă de iubire, inspirată din realitate, ce face legătura între cele două vieţi: viaţa celor vii şi viaţa celor ce nu mai sunt printre noi. Un subiect captivant, cu morală şi totodată plin de umor, redat prin dialogurile savuroase dintre vii şi morţi, subiect la finalul căruia vom afla care sunt de fapt cei vii!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Viaţa de cimitir"

  1. iulia spune:

    uauauauauu e super chiar am fost azi pe la 8:00 sa vad piesa pe la cofetsria teatru din focsani si sunt o mare fana mia placut mult de actori va rog daca imi da-ti id-ul actorilor as fi cea mai bucuroasa va rog dati-mi id-ul lor adica celor ce au jucat in piesa ca am fost pe 23.10.2010 adica azi va implor mas bucura sa cunosc actorii cei ce au jucat azi la teatru a fost minunat doar ca eu mam cam speriat unpic cu bubuiturle alea dar a fost fantastic minunat senzational nu uitati datimi emailul lor sau hotmailul va implor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook