7 ianuarie 2011

Ursul Yogi

Yogi, cel mai îndrăgit hoţ de coşuri de picnic din Parcul Jellystone, vine pe marile ecrane cu noi aventuri, din 14 ianuarie 2011, de această dată în 3D. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mâncare aduse de turiştii veniţi la picnic. “Mai isteţ decât urşii de rând”, cum îi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas înaintea pădurarului Smith (interpretat de Tom Cavanagh) şi îi dă acestuia mari bătăi de cap.Năstruşnicul Yogi nu va mai fi însă cea mai mare problemă a Parcului Jellystone, din momentul în care primarul Brown (interpretat de Andrew Daly) se hotărăşte să vândă rezervaţia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, Yogi şi Boo Boo se aliază cu pădurarul Smith şi Rachel (interpretată de Anna Faris), noua lor prietenă, încercând să salveze parcul, singurul cămin pe care l-au avut vreodată.

Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul „Ursul Yogi” („Yogi Bear”) combină tehnica live-action cu animaţia şi tehnologia 3D de ultimă generaţie, într-o aventură plină de umor şi acţiune, care va încânta publicul de toate vârstele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook