22 martie 2019

Tu şi ea

Cărţile, poveştile sau marii experţi ai lumii declară sus şi tare că iubirea nu funcţionează după reguli sau legi clare, însă fiecare experienţă, reuşită sau eşuată, vine cu lecţiile ei. Una dintre lecţiile dobândite dintr-o poveste de iubire cu final tulburător este descrisă şi în cel mai noua clip lansat de Lora, primul din 2019, „Tu şi ea”.Conform zicalei „roata se întoarce”, frumoasa artistă a pregătit o dulce răzbunare pentru toate momentele în care el a fost cu cealaltă ea. O poveste palpitantă, cu un final neaşteptat şi personaje spumoase, despre una dintre lecţiile pe care iubirea sau lipsa ei ţi le pot da.

Single-ul „Tu și ea” este compus de către Lora, alături de Șerban Cazan, Roland Kiss, Lucian Nagy și Smiley, în studioul HaHaHa Production, unde artista a mai lucrat anterior şi la alte piese.

Întrebarea care planează asupra bărbaţilor: „Ce gândesc femeile?”. Poate nu s-a găsit răspunsul până acum, însă când vorbim de o trădare în dragoste, poate cel mai bun pansament este să întorci serviciul printr-o mostră din ceea ce s-a întâmplat.

De la agonie la extaz, videoclipul piesei „Tu și ea” poate lua statutul unei lecţii importante, în care îi arăţi ce înseamnă să fii înşelat/ă şi îi întorci favorul persoanei cu care ai împărţit şi bine şi rău, dar care te-a dezamăgit. Speranţă, vulnerabilitate și alegeri, viaţa ne încearcă cu numeroase lecţii valoroase, dar nu pe toate reușim să le asimilăm din prima.

În regia lui Ionuț Trandafir, Lora a integrat în videoclip câteva persoane celebre, actorul Paul Diaconescu, actorul Alex Coman şi Alina Pușcău, iar scenariul o poartă pe artistă într-un periplu amoros, cu lupte palpitante, viscerale, acţiune „brutală” și ritm susținut. Trădare, schimbare, răsturnări de situație, videoclipul melodiei „Tu și ea” te ține în suspans de la prima secundă și până la final, este o poveste cinematografică inspirată din luptele pe care cuplurile le duc, în momentul în care intervine infidelitatea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook