25 noiembrie 2021

The Bridge

Sting a lansat albumul „The Bridge”, care conține piese precum „Rushing Water” și „If It’s Love”. Cel de-al 15-lea album de studio al lui Sting prezintă talentul său prolific și divers în compoziție.Pentru a explora albumul, fanii sunt invitați pe website-ul interactiv.

Sting a interpretat live „Rushing Water” în cadrul The Late Show with Stephen Colbert, urmat de o interpretare specială în seria de concerte de toamnă a emisiunii Good Morning America.

Reprezentând diverse etape și stiluri de-a lungul carierei sale și inspirându-se din genuri, inclusiv rock n’roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting.

Albmul este scris și înregistrat de-a lungul anului 2021, în izolare, alaturi de un grup de muzicieni de încredere, care au înregistrat de la distanță: Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Branford Marsalis (saxofon), ManuKatché (tobe), Martin Kierszenbaum (clape), Fred Renaudin (sintetizator) și vocaliștii Melissa Musique, Gene Noble, Jo Lawry și Laila Biali.

Toate melodiile de pe „The Bridge” sunt produse de Sting și Martin Kierszenbaum, cu excepția „Loving You”, cântec produs de Sting, Maya Jane Coles și Martin Kierszenbaum.

„The Bridge” este disponibil pe CD, vinil, casetă muzicală și pe toate platformele digitale de streaming și descărcare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook