13 ianuarie 2011

Temple Grandin: Lumea are nevoie de toate tipurile de gândire

Temple Grandin, diagnosticată cu autism în copilărie, vorbeşte despre cum funcţionează mintea ei – împărtăşind capacitatea ei de a „gândi în imagini”, care o ajută să rezolve probleme ce unui creier obişnuit i-ar scăpa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

One thought on "Temple Grandin: Lumea are nevoie de toate tipurile de gândire"

  1. Vali Blajovan spune:

    Temple Grandin…o extraordinara femeie si un relevant exemplu ca autisti sunt si ei oameni. Dar …d-na Grandin a avut sansa sa se nasca in SUA. Ce face Romania ptr copii autisti sau cei cu Asberger ? NIMIC…ABSOLUT NIMIC !! Exista cativa medici psihiatri si cativa psihologi care se lupta cu aceste…afectiuni. Si eu am o fetita de 12 ani cu Asberger. Are IQ raven 130…Einstein avea 135…Stiti ce face societatea romaneasca ptr aceste …mici genii ?? Nimic. Iar scoala…nu mai vorbesc…noi totusi am avut noroc de profi intelegatori…dar alti copii…Si uite asa, copii acestia care au avut marea NESANSA sa se nasca intr-o tara …aproape de lumea a treia…se pierd…Cu stima si respect pentru acesti copii , semnam…Diana Blajovan (eleva,12 ani) si tata Vali Blajovan (redactor radio)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook