12 aprilie 2010

Stă să plouă cu chiftele

Se ştie deja că lumea se confruntă, de ani buni, cu fenomene meteorologice fără precedent: furtuni, cicloane, tsunami, încălzire globală. Dar precipitaţii sub formă de chiftele şi tornade de spaghete nu s-au văzut decât în animaţia Sony Pictures „Stă să plouă cu chiftele” („Cloudy with a Chance of Meatballs”), disponibilă în premieră pe DVD şi Blu-ray. Un ‘prăpăd’ delicios, cu averse în hohote de râs, pe gustul întregii familii. Poftă bună!



Inspirată de cartea omonimă scrisă de Ron și Judi Barrett, animaţia “Stă să plouă cu chiftele” ne prezintă povestea lui Flint Lockwood (voce Bill Hader), un inventator neîndemânatic din cale-afară, care creează numai lucruri inutile şi reuşeşte s-o facă lată fără să-şi dea prea mult silinţa. Deşi invenţiile sunt o permanentă sursă de dezastre pentru comunitate, Flint perseverează, dorindu-şi cu adevărat să creeze ceva folositor omenirii. Şi, într-o bună zi, şansa îi surâde: când oraşul său trece printr-o criză economică fiindcă nu reuşeşte să exporte proviziile substanţiale de conserve cu sardine – principala sursă de venit a localnicilor, Flint şi Steve, maimuţa-translator care-i ţine isonul la trăsnăi, pun la cale o invenţie care are toate şansele să scape omenirea de foamete pentru totdeauna: o maşinărie care transformă apa în mâncare.

După ce invenția distruge toată piaţa oraşului şi se pierde undeva, în nori, din senin, începe să plouă cu macaroane, clătite şi chiftele uriaşe! O şansă excelentă – crede primarul oraşului – pentru ca localitatea lor să devină subiect de presă şi punct de atracţie. Şi, într-adevăr, “minunea” ajunge la ştiri, iar reporteriţa TV de la meteo Sam Sparks (voce Anna Faris) transmite de la faţa locului şi, astfel, Flint devine celebru. Beleaua este că aversele de mâncare nu se mai opresc, ameninţând să ‘înece’ totul, aşa că acum genialul inventator şi maimuţa lui buclucaşă trebuie să găsească şi la asta o soluţie.

Cea mai gustoasă aventură animată se lansează pe DVD şi Blu-ray împreună cu următoarele bonusuri: comentariul scenariştilor şi regizorilor Christopher Miller şi Phil Lord, precum şi cu actorul Bill Hader (vocea lui Flint), filmuleţe, jocuri, scene extinse şi secvențe alternative, scene tăiate, videoclipul „Raining Sunshine” de Miranda Cosgrove, trailere.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook