23 februarie 2011

Shakira concertează în Bucureşti

Hit-uri precum „Whenever, Wherever”, „La Tortura”, „Underneath Your Clothes”, „She Wolf „, „Hips Don’t Lie” sau „Waka Waka”, ritmuri fierbinţi şi dansuri senzuale, o prezenţa live fascinantă şi o voce extraordinară reprezintă garanţia celui mai incitant show al anului: pe 7 mai 2011, Shakira va concerta pentru prima dată la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, în cadrul turneului mondial „The Sun Comes Out”.După concertul susţinut în 2006 la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori, anul acesta Shakira concertează din nou în România, dar de această dată chiar în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. „Shakira este unul dintre artiştii pentru care am primit extrem de multe rugăminţi din partea publicului pentru a organiza un nou concert în România. Mă bucur că acum fanii au ocazia de a o întâlni din nou, de data aceasta chiar la Bucureşti!” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Timbrul vocal inconfundabil şi miscările de dans devenite reprezentative pentru pasionala columbiană, i-au adus Shakirei o poziţie de top atât în randul celor mai apreciate nume din industria muzicală internatională, cât şi între cele mai senzuale artiste ale ultimului deceniu. Alături de 7 albume vândute în peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include şi o colecţie impresionantă de premii ce reuneşte nu mai puţin de 142 de trofee şi distincţii, printre care 2 premii Grammy, 7 premii Latin Grammy, 3 premii Billboard Music, 12 distincţii primite în cadrul ceremoniilor Billboard Latin Music Awards, 6 trofee MTV şi 4 World Music Awards, plus alte 260 de nominalizări la diferite categorii sau premii ale industriei muzicale internaţionale. După succesul răsunător al piesei „Whenever, Wherever”, lansată în 2001, Shakira a stabilit record după record, „Underneath Your Clothes”, „Que Me Quedes Tu”, „The One”, „Las de la Intuicion”, „She Wolf”, „La Tortura” cu Alejandro Sanz sau „Beautiful Liar” alături de Beyonce fiind doar câteva dintre hit-urile number one ale divei latino.

Mai mult decât atât, Shakira este singurul artist care are nu mai puţin de patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numără şi celebra „Hips Don’t Lie”, cel mai bine vândut single al secolului XXI, piesă care a ocupat poziţia întâi în topurile muzicale din 55 de ţări! Imnul Cupei Mondiale de fotbal de anul trecut, „Waka Waka”, a fost un alt succes fulminant al artistei, single-ul vânzându-se în peste 2 milioane de copii în întreaga lume, devenind totodată cel mai ascultat imn din istoria acestei competitii! Cel mai recent material discografic al Shakirei, „Sale el Sol”, lansat în octombrie 2010, a debutat direct pe prima poziţie în Billboard Top Latin Albums, şi pe locul 7 în Billboard 200, unde a rămas timp de 12 săptămâni consecutive, în timp ce single-ul „Loca” a făcut înconjurul lumii, clasându-se pe primul loc în topurile din America Latina şi Europa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook