3 septembrie 2020

Se Te Nota

Lele Pons, una dintre cele mai cunoscute artiste din America Latină la nivel mondial, colaborează cu Guaynaa, artistul originar din Puerto Rico pentru piesa „Se Te Nota”.Co-produs și compus de the Honeyboos, Nobeat și Gale, track-ul „Se Te Nota” are un bounce excepțional, însoțit de un bass puternic.

De la partea senzuală interpretată de către Lele, piesa continuă cu swag-ul magnific al lui Guaynaa. Totul prinde contur într-un videoclip foarte sexy, filmat de cei doi artiști în Miami.

Lele Pons este o forță în mediul online, iar recent și-a lansat pe Spotify podcastul „Best Kept Secrets with Lele Pons”. Noua sa emisiune aduce în același timp și conversații cu persoane anonime care împărtășesc secrete inimaginabile.

În plus, Lele Pons, actriță, cântăreață și femeie de afaceri, și-a deschis sufletul în fața lumii prin intermediul seriei „The Secret Life of Lele Pons”, lansată împreună cu YouTube Originals. În această serie Lele a mărturisit lupta sa continuă cu diagnosticul „OCD (tulburare obsesiv-compulsivă)”.

Printre hiturile lansate de Lele Pons se numără „Bloqueo” și „Celoso”, acesta din urmă primind discul de diamant în Mexic și discul de platină în SUA.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook